Δατσέρης

Μοσχάρι στη γάστρα

Μοσχάρι στη γάστρα

Υλικά
-  1200 γρ. μοσχάρι (κιλότο) σε κύβους
-  1 1/2 κιλό πατάτες καθαρισμένες και κομμένες σε κύβους
-  150 γρ. γραβιέρα Κρήτης σε κύβους
-  150 γρ. ρεγκάτο καπνιστό σε κύβους
-  8 σκελίδες σκόρδο σε φετάκια
-  3/4 κούπας ελαιόλαδο
-  1/2 κούπας κόκκινο κρασί
-  6 κουταλιές σούπας μουστάρδα
-  λίγη ρίγανη
-  αλάτι - πιπέρι

Εκτέλεση
Βάζουμε όλα τα υλικά στη γάστρα. Τα ανακατεύουμε όλα καλά και ψήνουμε στους 160°C για 2 1/2 -3 ώρες.