ΞΗΡΗ ΩΡΙΜΑΝΣΗ
Η ξηρή ωρίμανση είναι μια διαδικασία κατά την οποία τα κομμάτια του κρέατος αποθηκεύονται χωρίς προστατευτικό περίβλημα. Το κρέας αποθηκεύεται σε ελεγχόμενη θερμοκρασία ψύξης για μία έως πέντε εβδομάδες, γεγονός που επιτρέπει να γίνουν διεργασίες ενζυματικές και βιοχημικές.
Το αποτέλεσμα είναι πιο τρυφερό κρέας, με περισσότερο άρωμα, χαρακτηριστικά που μπορεί να αποδοθούν μόνο με τον όρο «κρέας ξηρής ωρίμανσης».
ΜΕΡΙΔΟΠΟΙΗΣΗ
Στο Κρεοπωλείο Δατσέρης, γνωρίζουμε πόσο σημαντική είναι η εξοικονόμηση χρόνου στην καθημερινότητά σας. Γι' αυτό και προσφέρουμε μεριδοποιημένο κρέας, κομμένο με ακρίβεια και φροντίδα, έτοιμο να μπει στο τηγάνι, την κατσαρόλα ή το φούρνο σας, χωρίς καμία επιπλέον προετοιμασία. Κάθε κομμάτι ζυγίζεται και κόβεται ανάλογα με τις ανάγκες σας – είτε πρόκειται για μεμονωμένες μερίδες, είτε για οικογενειακά γεύματα ή γιορτινά τραπέζια.
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΥΠΟ ΚΕΝΟ ΑΕΡΟΣ
Vacuum ή αλλιώς συσκευασία υπό κενό αέρος, όπου αφαιρούμε τον αέρα από τη συσκευασία πριν σφραγιστεί.
Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας συσκευασίας, αφαιρείται το οξυγόνο, με αποτέλεσμα να επεκτείνεται η διάρκεια ζωής των τροφίμων σας από 6 μήνες έως 18 μήνες, αποθηκεύοντας το κρέας στον καταψύκτη
ΣΥΣΚΕΥΗ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ
Αληθινά καπνιστό. Αληθινά νόστιμο.
Επιλέγουμε προσεκτικά τα καλύτερα κομμάτια, τα προετοιμάζουμε με μεράκι και τα καπνίζουμε αργά, για να αποκτήσουν το βαθύ, χαρακτηριστικό άρωμα και τη φίνα, γεμάτη γεύση που τα ξεχωρίζει.
Αναλαμβάνουμε το κάπνισμα κρέατος κατά παραγγελία και διασφαλίζουμε τον ιδανικό χρόνο και θερμοκρασία ώστε κάθε μπουκιά να είναι μοναδική.
ΜΑΡΙΝΑΔΕΣ
Δημιουργήστε το τέλειο γεύμα με τις μαρινάδες μας
Στο Κρεοπωλείο Δατσέρης, γνωρίζουμε ότι μια καλή μαρινάδα μπορεί να απογειώσει τη γεύση του κρέατος. Γι’ αυτό και έχουμε δημιουργήσει μοναδικές συνταγές με μαρινάδες που ταιριάζουν σε κάθε τύπο κρέατος, από μπριζόλες μέχρι κοτόπουλο και χοιρινό.
